0
Cuptorul Lui Robert Tort

Tarte

Cheesecake cu ciocolata

Blat crocant de biscuiti cu cacao si unt, umplut cu 2 straturi de branza fina si frisca, unul cu bucati de ciocolata iar celalalt cu mousse de ciocolata. Un desert delicios de cremos, fara coacere.

comanda (80 lei/Kg)

Cheesecake cu zmeura

Blat crocant de biscuiti cu vanilie si unt, umplut cu crema de branza de vaci, quark si mascarpone si decorat cu jeleu de zmeura.

comanda (80 lei/Kg)

Minitarte cu fructe

Aluat fraged cu unt, umplute cu crema fina de vanilie si ornate cu diverse fructe (capsuni, afine, zmeura, mandarine, etc.).

comanda (80 lei/Kg)

Cheesecake cu cafea

Blat crocant de biscuiti cu vanilie si unt, umplut cu o crema fina de branza si un strat de jeleu de cafea, cu gust intens.

comanda (80 lei/Kg)

Cheesecake cu fructe de padure

Blat crocant de biscuiti cu cacao si unt, crema fina si usoara de branza de vaci si smantana dulce, acoperit cu sos de fructe de padure.

comanda (80 lei/Kg)

Cheesecake cu lemon curd

Blat crocant de biscuiti cu cacao si unt, crema fina si usoara de branza de vaci si smantana dulce, acoperit cu un curd de lamaie.

comanda (80 lei/Kg)

Cheesecake cu caramel sarat si nuci

Blat crocant de biscuiti cu cacao si unt, umplut cu un strat de caramel sarat cu nuci, alune de padure si fistic, si un strat usor de crema de branza, prins intre 2 straturi d...

comanda (80 lei/Kg)

Cheesecake cu afine

Blat crocant de biscuiti cu vanilie si unt, crema de branza de vaci cu mascarpone si afine intregi, ornat cu jeleu din piure din afine.

comanda (80 lei/Kg)
↑ Sus